2016. február 6., szombat

A "semmi-puszi" szabály


Egy olyan hegyet, mint az Everest, nem úgy mászik meg az ember, hogy saját feje szerint lohol előre, (...). Lassan, gondosan, elővigyázatosan, önzetlen csapatmunkával lehet csak nagy hegyeket mászni.

Remélem senki nem haragszik, hogy kicsit eltűntem. :) Kárpótlásul csupa jó hírrel tudok szolgálni:
A tüdőm kapacitása elérte a 40%-ot! :) Ez szuper, műtét előtti napon már csak 12%-os volt, ami kb. 3 dl-t jelentett, most pedig már 1,5 liternél tartok. Ez már arra is elég, hogy sétálgassak, napi 10 percet szobakerékpározzak, egy emeletnyit lépcsőzzek és megszabaduljak az oxigéncsőtől! :)
Ahogy építgetem vissza az izmaimat, remélhetőleg úgy fog növekedni a tüdőm térfogata is.
A veséim kicsit megsínylették a rengeteg gyógyszert, de szerencsére nem kell dialízis. Annyi vizet iszok, mint az állatok. ;)

És a semmipuszi szabályról:
Mivel le kellett gyengíteni az immunrendszerem, hogy a szervezetem ne idegennek érzékelje az új barátomat (tüdőmet) és még véletlenül se ebrudalja ki, ezért mindenki csak maszkban közelíthet meg, semmi puszi és ölelgetés, amíg újra meg nem erősödök. Hiszen itt az influenza, úgyhogy vigyázzatok magatokra!

Ui.:A postaládám még mindig tele, lassan tudok csak válaszolni, hiszen a nap nagy részét még mindig az egészségem gondozása tölti ki, de itt is külön köszönöm nektek a rengeteg levelet és szeretetet! :) Sok virtuális puszi ;)

4 megjegyzés:

  1. Annácskám!Nagyon Örülök a jó híreknek!Csak így tovább!Puszillak a távolból,és Továbbra is imádkozom érted!Marika tanító nénid

    VálaszTörlés
  2. Annácskám! Most a saját címemről is írok, hogy ide kapjak értesítést mindenről, amit megosztasz velünk. Puszillak Marika néni

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülök a jó híreknek csak így tovább! :) :) puszi

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök veled,hogy ha apró lépésekben is de erősödsz!!! Imádkozom érted,hogy örülj és légy hálás Istennek mindenért,mert Ő így is gyógyít téged!!! Csak így tovább Anna!!! Tudod,hogy a neved jelentése-kegyelem, szépség,kedvesség?? Ez mind a tied!!! Virtuális hatalmas ölelés!!!

    VálaszTörlés