2017. június 12., hétfő

Türelem!

Nem gyakran írtam mostanában. Ez nem azért van, mert hanyagolnánk titeket, hanem mert még mindig nem vagyunk kint a dolgokból.
Szeretném ha már ismét a felépülés történeteit írhatnánk a blogra, de még vannak bajok.

A közvetlen életveszélyes állapot egy ideje nem áll fent, de még koránt sincs minden rendben.

Összefoglalva az elmúlt heteket:

Jobb napokon bíztatóan elindul a fejlődés, egyre több bicajozás és séta, több a nevetés, egyre kevesebb plusz oxigén igény és még a blogra is írt mindenkinek az örömére.
Ezek után ismét beindult valami gyulladás, amivel megint fel kell venni a harcot,
ágynak fekszik Annánk a láztól és a kimerültségtől, de az érdemi alvás sem nagyon megy.
Amit sikerül felépíteni kemény munkával jobb napoknál azt ezek után ismét újra kell kezdeni.

Egy ilyen kis mókuskerékbe került Anna, ezért ismét szúrtak új nyaki kanült vénás antibiotikumnak,
holnap pedig várhatóan átszállítják a Pulmoklinikára, hogy egy tükrözéssel megnézzék a tüdőben zajló folyamatokat, tenyésztésekhez mintákat vegyenek majd a tervek szerint ismét vissza és újra nekiállni legyőzni a gyulladást.

Örült nagy türelem kell az egészhez, mert abszolút nem mindegy az Ő állapotában, hogy ez a gyulladás meddig akadályozza a további felépülésében.
Szerencsére hihetetlen méltósággal viseli a történéseket, újra és újra talpra áll, Ő rajta nem fog múlni a dolog.

Ezen felül ismét vesznek mintát az antitestek ügyében is, ezek továbbra is nagy bajt okozhatnának...

Előre tekintünk, ezt is meg akarja oldani, mi pedig amiben lehet támogatjuk.
Ha csak egy hajszálnyit tudnánk hozzátenni a dologhoz akkor azt is megtesszük.
Egy éve ilyenkor már a Kékes túrát szerveztük, egy év múlva ilyenkor pedig mint férj és feleség fogjuk ezt az egészet nyugalomban kipihenni!

Még a legnehezebb napokon is vannak boldog pillanatok, de csak azért mert ezt akarjuk!
Minden nap azon vagyunk, hogy az adott napból a legjobbat hozzuk ki. Ha ez csak pár pillanat akkor pár pillanat, ha pár óra akkor pedig pár óra lehessen.
Az orvosok bölcsességével reméljük mielőbb sikerül kitörni a mókuskerékből és nekiállni építkezni, hogy minél teljesebb lehessen ez a boldogság!

Egyelőre az a feladat, hogy gyorsan győzzük le a fertőzést, mielőbb ismét megerősödhessen és mozgással, edzéssel érdemben építkezhessen! :)

Idővel pedig minél jobban megerősödve, hazafelé majd Ő köszön el a szobabicajtól, nem pedig az tőle! :)


Szeretünk Anna,
továbbra is töretlenül veled vagyunk!


/Fefe

3 megjegyzés:

  1. Kedves ifju (jegyes)par! Nekunk lassan ket eve volt az eskuvonk, ugy, hogy a ferjem a "nagy" nap elott egy hettel mindket sarkat eltorte. Penteken engedtek ki a korhazbol, szombaton hazasodtunk. Tudom,h Nalatok komolyabb a helyzet. Mi vacilaltunk,h elhalasszuk-e, kesobb tartsuk stb. Vagyis igazabol mi nem vacilaltunk, inkabb csak az aggodo csalad. Vegul eletunk egyik legeslegszebb napja volt es a kornyezetunk szamara is orok elmeny maradt. Keszulodjetek lelkes szivvel tovabbra is az eskuvore, mert a dontes a lenyeg, a korulmenyek annyira masodlagosak - a legtobb nehezseg kreativan, turelmesen, humanusan megoldhato,megszervezheto szerintem. Mi pl. ket eve cukkoljuk a ferjem,h azert torte el a labait,h ne kelljen keringoznie... ;) De keringozott...csak kerekesszekben. Elveztuk. Szeretettel, Nori es Jakab (boldog szulei egy 10 honapos leanynak...)

    VálaszTörlés
  2. Üdvözlet mindenkinek, Luca vagyok, Hévízből, Magyarországon, és csak egy nagyon szívélyes köszönetet szeretnék mondani az Anna Hitel Pénzügynökségnek őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért, hiteltörlesztésük során és után. Sokat éltem a csalók kezében, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit az elmúlt hónapokban online voltam a vendégben, vagy hitelt szereztem, hogy itt otthon szerezzek otthont, de Isten válaszolt ima, támogatás és szeretet révén Anna Figo asszony, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével a 2% -os kamatú kölcsön alapjaiban most otthoni tulajdonos vagyok, és megígértem, hogy terjessze ezeket a híreket, és azt is elmondja a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelcég, amelyek segítenek és újraéleszteni a száraz csontot, mint én korábban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a bizonyságot, mert ez egy valódi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen abban, mert bizonyítottam, és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet valós és a velük való tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: annaloanfinance@gmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele az e-mailben: annaloanfinance@gmail.com a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

    Köszönöm
    Luca

    VálaszTörlés