2016. szeptember 29., csütörtök

Baleset




,,Talán elszökik a boldogság, talán jön valami baleset, de minden hely kiváló, ha rácsodálkozom. Már csak az lep meg, hogy az élet milyen rövid..." Konrád György

Tegnapelőtt volt egy 'kis' autóbalesetünk... :( Istennek hála, senkinek nem esett baja, de a kicsi kocsink nagyon megszenvedte. Épp Fefe vitt a vezetés órámra, amikor a sávunkba (az elsőbbségadás táblát figyelmen kívül hagyva) beállt egy autó. Az előttünk lévő gépkocsi még meg tudott állni, a mi kis kocsink sajnos már nem. Hiába volt szabálytalan a 3. autó, sajnos ez a mi hibánknak számít. Ő kérdezés nélkül elhajtott. 
Szerencsére van egy kedves autószerelő barátunk; Laci, aki gyorsan kijött hozzánk, hogy megnézze, mégis mekkora a kár? Nehezen sikerült kinyitni a motorháztetőt, ám amint hozzáért az aksihoz az nekiállt szikrázni. A hűtőrács teljesen benyomódott, így az akkumulátor is elmászott a helyéről és azt mondta, nagy mákunk volt, hogy nem gyulladt ki az autó. Szóval nekünk mindig szerencsénk van. :) A szerencsétlenség a szerencsében pedig az, hogy a motor térben több dolog is sérült és a kocsi elején szinte minden elemet cserélni/kalapálni/fényezni kell, sőt, még a bal első ajtó is sérült. 

Amíg szervizbe van a kocsi, pedig jön a tömegközlekedés... maszk, kesztyű és az emelt C vitamin, hogy el ne kapjunk valamit.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése