2017. január 19., csütörtök

Minden csak hozzáállás kérdése...!?




A rossz hozzáállás szó szerint útjában áll a szeretetnek, a céloknak és az életed boldog megélésének.


Mindig vannak nehéz napok... hetek. Amikor talán nem fizikailag nehéz, hanem a bizonytalanság és a félelem miatt. Karácsony előtt már el kellett kezdenem inhalálni, mivel köhögtem és váladékom lett, ami lássuk be, egy transzplantált "egészséges" tüdőnél nem helyén való. Így újra, minden reggelemet szigorú inhalálással és kezelésekkel kezdem, hogy megszabaduljak a váladéktól és mély levegőket vehessek. Hiába szedtem be két kúra antibiotikumot, a helyzet nem javult (nem is romlott- szerintem azért, mert ügyesen tartom a frontot ;)), és az újabb köpettenyésztésből kijött, hogy multirezisztens pseudomonas telepedett meg a tüdőmben, ami azt jelenti, hogy egy olyan baktérium, ami semmilyen antibiotikumra nem érzékeny... Egy kis gombával megfűszerezve... Nem, nem fincsi csiperke... Ez olyan undi, alattomos fajta, de egyelőre úgy néz ki ez a legkisebb problémám most. Épp a mikrobiológiai eredményt várjuk, hogy mégis mivel essünk neki ennek a bacinak, ami minden kilátás szerint egy újabb antibiotikumos vénás kúra lesz.

Szerencsére a munkahelyemen nagyon megértően állnak hozzám/hozzánk (hiszen Fefe is ott dolgozik), így eddig gond nélkül megtudtuk oldani a vizsgálatokra a bejárást és influenza-szezon lévén itthonról is dolgozhatok laptop segítségével. :)

Így most kicsit el kell halasztanom a már várva-várt menyasszonyi ruhapróbákat, hiszen az egészség az első és legfontosabb, na meg hogy a lelkibéke rendben legyen!

Ti is nagyon vigyázzatok magatokra, mert az influenza bárkit elkaphat egy körre... tudjátok: sok kézmosás, papírzsebkendő és most ti se puszilkodjatok mindenkivel! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése