2016. május 15., vasárnap

Egy kis megfázás



Kezdj minden napot hálás szívvel!

Újabb két hét után jártam a Klinikán, majd gyógytornán. Múlt hétvégén elég sokfele császkeráltunk, többek között a Memento Szoborparkban, az Óbuda napján, a Margit,- és Hajógyári Szigeten, majd a Városligetben... Ezt így hirtelen még leírni is sok volt, na de a nagy elővigyázat ellenére mégis sikerült valamit összeszednem, és pár napra begyulladt a torkom, fülem, arcüregem. Gyorsan kikezeltem magam jó kis fekvéssel, forró teával, a véremben azonban mégis meglátszódott még egy kicsit a gyulladás, így 5 napra megemeltük az egyik antibiotikumot.

A képen pedig már az látható, hogy mennyire sokat jelent a napi gyógytorna a karom fejlődésében. Szinte már teljesen, segítség nélkül ki tudom nyújtani. Ha így haladok tovább, lassan már szalaggal is fogom tudni használni a karom. :)



Ez a kép 3 hónapja készült: Ekkor még csak ennyire tudtam magamtól felemelni a kezem. Kineziológiai tape-el van beragasztva a hátam/vállam, ami segíti mellékhatás-mentesen a rugalmas alátámasztást és fájdalomcsillapítást. :)

Közben pedig a Life.hu készített velem egy interjút, ahol összegezve olvashatjátok a történetemet:

http://www.life.hu/drlife/20160511-lendvai-anna-elete-a-cisztas-tudofibrozissal-ketszeres-transzplantacio-utan-interju.html

:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése