2016. január 13., szerda

7 hetesen újra transzplantáció után



     Ezen a képen az látható, ahogyan Anna ágyban bicajozik. Arra kért, hogy ezt mutassam meg nektek is. Tegnap 2*8 perc alatt sikerült a 2 km-t letekerni, ma már ez egyszer 10 perc alatt megvolt.
Ma is több, mint egy órát tudott székben ülni. Ennyi fekvés után ez azért fontos, mert a hetek óta nem használt izmokat amik a tartást segítik jelenleg így lehet munkára bírni.
Volt egy kis mozgás-torna is és egyelőre ennyi elég is volt mára.
(Apróságnak tűnnek, de talán azoknak is akik nincsenek képben a műtét utáni felépülés nehézségeivel, főleg ennyi minden után, remélem így nekik is sikerül érzékelniük
mennyi teendő lesz még a Kékes meghódítása előtt.)

Holnapi nap folyamán még lehet, hogy lesz egy dialízis, de elképzelhető, hogy hamarosan nem lesz rá szükség, ugyanis a vesefunkciós értékek is szépen tovább javultak.
Vérkép is megfelelő. Talán mostmár mi is elmerjük hinni, hogy kilábaltunk a vérmérgezés okozta gondok sorozatából.
Még a gyomra tovább rakoncátlankodik, sok a sav és a görcs, de ezen is próbálnak neki segíteni.

Ma van pont 7 hete, hogy Annát megműtötték.
Tudtuk, a riasztásnál, hogy nehezebb lehet ez az út az újra-transzplantáció és a hasi műtét miatt.
A műtétet magát végül elég szerencsésen megéltük, de az előre nem látható vérmérgezés és az ebből fakadó gondok sorozata jóval nehezebbé tette a dolgokat.
Anna ennek ellenére megtartotta hitét, kitartott és ez lehetővé teszi, hogy most megkezdődhessen a felépülés a minél teljesebb önállóbb élet megvalósítására.

Ez az igazi cél;
amiben tudunk segítünk,
Szeretünk! :)

2 megjegyzés:

  1. Kitartás Anna,én 138-napot voltam kórházba,ebből 54-napot az AKH-ban a többit a János kórházban.Nagyon nehezen ment minden ,mint neked.Én sem adtam fel soha,nagyon sokat segített az orvosokon kívül feleségem,a családom,téged is látogatnak minden nap,neked is sikerülni fog.Jobbulást kívánok,és kitartást.Üdv: Gazda József sors társad.

    VálaszTörlés
  2. Ez ám a jó hír! Hitünk rendületlen. További sikeres épülgetést!

    VálaszTörlés