2017. június 19., hétfő

Pont 25 éve egy igazi angyal született!

Ismét egy kemény héten túl.
A hét elején fellángolt a gyulladás. Kedden átszállították mentővel a Pulmoklinikára, hogy megtörténjen a tükrözés, ekkor már elég rosszul érezte magát, csak késő délután-estére szállították vissza és elég aggasztó volt az állapota.
Este pedig nem sikerült pihentetően aludni sem.
Másnapra ezek után félelmetes értékeket mutatott a vérkép és Anna állapota is. Mindenki legfőképpen Ő is tudta, hogy túl nagy lett ekkorra a baj.
Ezek után jóval nehezebb volt a regenerálódás, ami még most is tart.
Ma már sikerült újra lábra állni és sétálni!
Hihetetlen példás elszántság!!!
Továbbra is azt mondja, hogy nem azért csinálta eddig ezt a példátlan nehéz harcot, hogy ne sikerülhessen.

Ő rajta nem fog múlni. Reméljük valami megoldás utolér!

A tükrözésen különösebbet nem találtak. Ez azért aggasztó mert közben a röntgen elváltozást mutatott és félő, egy újabb kilökődés beindulása.
Kissé az antitestek száma is szaporább lett az utolsó vizsgálat alapján.

Anna hívőként nevelkedett és bár mindennap aktívan nincs jelen az életébe a vallás, továbbra is fontos szerepet tölt be az életében.
Ennek tükrében tegnap meglátogatta egy nagyon kedves szerzetes, akitől a betegek megerősítő szentségét kapta a gyógyuláshoz.

Jót tett lelkének ez a látogatás, ezek után a mai nap van pont 25 esztendeje, hogy anyukája egy ilyen angyalt hozhatott közénk.
Kérte, hogy egyelőre ezt ne most ünnepeljük meg mert jelenleg nem tud őszintén ünnepbe öltözni a lelkünk, de egy kis éreztetést erre a napra is igyekeztünk bevarázsolni. Feljöttek szülei és a tesók is és még az orvosok-nővérek is éreztették felé, hogy mennyire megkedvelték a 'munkája' és a személyisége miatt is.
A gyulladásos értékek is barátságosabbra fordultak. Illetve az elmúlt időszak szobafogsága után állapota engedte, hogy ismét pár lépést az udvaron is megtehessen.
Anna nem adta fel, továbbra is várja, hogy valami megoldás utoléri, ma több mint 8 km-t tekert le 35 perc alatt, annak ellenére, hogy a gyulladás és a kimerültség még mindig komoly ellenségek.

Anna tavaly a nagy próbatételei/ küzdelmei után sok barátját, sorstársát felvitte a hátán Magyarország legmagasabb pontjára a Kékesre.
Most a nap végére eljutott hozzá, hogy Őt is felvitte a tenyerén a Team Lungary keretein belül az egyik gyógytornászunk-jó barátunk Afrika legmagasabb pontjára.



Gratulálunk a Kilimandzsáró expedíció minden magyar résztvevőjének, hogy mindannyian sikeresen teljesítették a távot! :)


Innen is, ha a helyzet miatt nem lehetett még igazán boldog szülinapot kívánni, de azt kívánom, hogy az Isten éltessen jó egészségben sokáig közöttünk drága Annánk, nagyon szeretünk és tisztelünk!
Bízzunk, higgyünk ahogyan Te is teszed! :)


13 megjegyzés:

  1. Boldog Születésnapot Annácska!!!!egy sorstársad

    VálaszTörlés
  2. Szükség van-e sürgős hitelre? Hitelek az adósság törlésére vagy a pénz kölcsönzésére. Üzleti javítása érdekében bármely bank és más pénzügyi intézmény elutasította? Szüksége van kölcsönre vagy jelzálogra? Ez az a hely, ahol meg kell nézni, itt vagyunk, hogy megoldjuk minden pénzügyi problémádat. Pénzt adunk a nyilvánosságnak. Pénzügyi segítségre van szüksége egy rossz hitelezőnek, akinek pénzre van szüksége. Az üzleti befektetések 2% -os ésszerű áron történő megfizetéséhez hadd használjam ezt a médiumot, hogy tájékoztassam Önöket arról, hogy megbízható és hasznos segítséget nyújtunk, és hajlandóak vagyunk kölcsönöket nyújtani. Lépjen kapcsolatba velünk ma e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  3. Sürgősen szüksége van hitelre? Kínálunk 2000 eurót 500 000 000 euróra. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hiteljavaslat.

    Are you looking for an urgent loan? if yes apply now at 2% interest rate. Contact us today via email:(georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Urgent loan offer.

    VálaszTörlés
  4. Sürgős hitelajánlat.

    Üdvözlet, sürgős szükség van-e sürgős kölcsönre, számlák befizetésére, ingatlanvásárlásra, üzletre stb. Megbízható hitelező társaság? Ez a lehetőséged. 2% -os kamatozású hiteleket kínálunk. Kérjük, küldjön egy e-mailt a kölcsönről: (inforamzanloan@gmail.com)

    VálaszTörlés
  5. Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire
    Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    van hitelünk az Ön számára ..

    VálaszTörlés
  6. Mein Name ist Mr. Susan William, ich lebe in Ungarn und heute bin ich eine glückliche Frau und ich habe mir gesagt, dass jeder Gläubiger, der meine Familie aus unserer schlechten Situation rettet, dem Welt- und Universitätskredit bezeugen werde (United. Credit411@gmail .com ) genehmigte und zedierte mir die Kreditsumme von 250.000. Euro . united.credit411@gmail.com ist die beste Kreditgesellschaft für zuverlässige, vertrauenswürdige Kredite mit 1% Zinsen. Brauchen Sie noch heute ein Darlehen, sie bieten alle Arten von Darlehen an, kontaktieren Sie sie noch heute für dringende Darlehen unter united.credit411@gmail.com (UC-Kredit) verlangt keine Sicherheiten. Ich bin ein lebendiges Zeugnis,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    VálaszTörlés
  7. Szüksége van hitelre, hogy kifizesse számláit? Vagy az Ön vállalkozása számára, ha igen
    E-mail: investorloanoffer@gmail.com majd töltse ki ezt az információt a címre

    regisztrálja nevét adatbázisunkban.

    (1) Az Ön neve:

    (2) Kölcsönként szükséges összeg:

    (3) Telefonszám:

    (4)Időtartam:

    (5) Nem:

    (6)Ország

    VálaszTörlés

  8. Szia hogy vagy ma? Tudtad, hogy 3000 eurótól kölcsönözhetsz
    50 000 000 euró? Szerezze meg a vállalkozásának megfelelő pénzügyi könnyítést. A te
    az üzleti élet, az oktatás, a nyaralás és a személyes álmok a mi gondunk.
    Hadd finanszírozzuk. Határ nélül. Nincs akadály. Valami késés? Ez egy nagy nem. Megtesszük
    örülj, ha segíthetsz céljaid elérésében. Ügyfélszolgálati csapataink a hét minden napján, 24 órában online állnak
    hogy válaszoljon kérésére, nyugodtan írjon nekünk. 2%-os kamatláb.

    Köszönöm.

    E-mail: rogerskenservices@gmail.com

    Dr. Rogers Ken Pénzügyi kölcsönök

    Tisztelettel,

    VálaszTörlés
  9. Good day. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

    VálaszTörlés
  10. Sürgős kölcsönt keres? Vagy: Újrakezdi a pénzügyi tevékenységét? Felújítja lakása, otthona, épülete belsejét? Bérelni? Veszel autót az esküvőre? Adósságot beállítani? Projektet végrehajtani? Vagy egyéb okok miatt, ha hitelre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    VálaszTörlés
  11. Ha újat szeretne vásárolni, vegye meg most, vásároljon, vásároljon, vásároljon, vásároljon, vásároljon, vásároljon, vásároljon, vásároljon, vásároljon. Üdvözöljük a jövőben! A pite anyukák finanszírozása egyszerű A Sazinieties egy anyuka, online szolgáltatásokat vásárolhat, és 100%-os kedvezményt kaphat a pożyczki, interesaziants tnyradex@gmail.com címen.

    VálaszTörlés
  12. Szeretném Önöket ajánlani egy hiteles és őszinte magánhitelezőnek, aki néhány órán belül jóváhagyta a kölcsönömet annyi sikertelen kölcsönszerzési kísérlet után. Meglepett és örömteli, hogy a magánhitelező megmentett és felajánlott egy kölcsön 2% kamattal, lépjen kapcsolatba vele most, ha sürgős kölcsönre van szüksége E-mail: christywalton355@gmail.com

    VálaszTörlés
  13. Sürgősen hitelre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? Lakáshitel? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betétkonszolidációs hitel? Teherautó hitelek? Autó hitelek? Szállodai hitelek? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .Ajánlat 2% kamattal! Lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgősségi kölcsönök felajánlása.

    VálaszTörlés