2016. szeptember 26., hétfő

Szereplések

Puzsár Zsófiával M1 forgatás :)

A tudás, az érdeklődés közelebb visz ahhoz, hogy megszeressünk valamit. Ha megszeretjük, akkor már valamennyire magunkénak is érezzük, és fontos lesz nekünk, hogy óvjuk, őrizzük, tegyünk érte, gondozzuk. - Ráday Tamás


Sziasztok,

képzeljétek, a Kékes után nagyon sok média megkeresett, mert érdekesnek, pozitívnak találták a történetemet és szeretnék, hogy ez másokhoz is eljusson. Nagyon örülök én is ennek és igyekszem minden napra berakni 1-1 újságot, tv-t, rádiót, hogy mások is megismerhessék ezt a betegséget.

Páran azonban félreértelmezték ezt a dolgot: én ettől nem leszek híres, nem keresek ezzel pénzt és nincsenek kiváltságos kapcsolataim.

Csupán azt csinálom szabadidőmben, amit eddig: igyekszem eljuttatni az emberekhez az információt: Mi az a CF? Hogy működik a Tüdőtranszplantáció? Hogy lehet ezzel együtt élni? Mi az, ami nehéz helyzetekben továbbviszi az embert?

Próbálom Magyarországon felhívni az emberek figyelmét erre a ritka genetikai betegségre és próbálok erőt adni azoknak a betegtársaknak, akik ebben vagy hasonló betegségben szenvednek és néha kilátástalannak tűnik a helyzetük.
Persze emellett Fefe és én is dolgozunk, csináljuk a napi kezeléseinket, tornáinkat, éljük a mindennapokat. :) A vezetéssel nagyon jól haladok, már kb. a 10-15. óránál járok, múlt héten már autópályán is vezettem és még mindig egy karcolást se csináltam a kocsin! :) Igaz, az oktatóm rejtélyes módon elkezdett hullni a haja... de még jól is áll neki ;))




Múlt héten pedig a barátaink végre összeházasodtak <3 Utána pedig egy szuper szép és jó hangulatú lagziban múlattuk át az éjszakát :) Bár ezen az esküvőn nem kaptam el a csokrot, de az augusztusiban Fefe lecsapott a menyasszony combfixére, úgyhogy jövőre mi jövünk!! :)


Ui.: Mint látjátok mostanában nem nagyon jut időm válaszolni a kommentekre, üzenetekre, emiatt ezúton is elnézéseteket kérem, igyekszem időt szorítani erre is. Továbbá szívesen várom a Kékesen készült képeket, élménybeszámolókat az e-mail címemre! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése