2017. április 21., péntek

Mint egy falat kenyér az éhezőnek...

... úgy kellett már valami nagyobb jó hír.

Az elmúlt időszak után ma végre az optimizmus és Anna kitartása mellett egy nagyon fontos vizsgálati paraméter is mellénk állt.
Szerintem érthető, hogy már lelkileg is mindannyian ki voltunk éhezve erre.
Megjött az eredmény:
Szerencsére a ferezis terápia további csökkenést okozott az antitestek ügyében, ráadásul ez a csökkenő folyamat nem lassult be. Még így is magas az antitestek száma, de az eddigi sikerre való tekintettel a szakértők úgy döntöttek, hogy érdemes folytatni a kezelést.

Az csak a távolabbi jővő nagy kérdése, majd hogy mégis mekkora károkat szenvedett a tüdő az antitestek után.


Egy lélegzetvételnyit felsóhajthatunk, hétfőn folytatódik a kezelés, addig Anna regenerálódik és az eredmények tükrében remélem sikerül lelkileg is felerősödnie.

Azt üzeni vicceskedve, hogy nagyon jó poén volt köszöni mindenkinek ezt az átverést, de hiába árasztottuk el a facebookot havas képekkel, nem hiszi el, hogy havazik odakint mert látta, hogy pár napja még rövid nadrágban érkeztek a nővérkék a munkába.
Továbbá mosolygósan köszönte a figyelmességet, hiszen amikor ő bekerült a kórházba még javában tél volt és jól esik, hogy megpróbáltuk eltusolni, hogy eljött a tavasz. :)

Kívánom, hogy ma este egy jó nagyot tudjon aludni, holnap folytatódik az edzés, hétfőre pedig összekapja megint magát és folytatódik a további antitest elleni háború.

Álmodj szépeket, ölelünk és köszönjük, hogy ilyen példa vagy, hogy megőrizted a hited, megvan az eredménye.




Anna, a magam és a család nevében:

Nektek is köszönünk mindent, még ha nem is like-oljuk végig az összes kommentet és megosztást, de higgyétek el mindent figyelünk és jól esnek a támogatásaitok, gondolataitok.

2 megjegyzés:

  1. Hihetetlenül erős vagy! Így ismeretlenül is sokszor gondolok rád, már másfél éve követem az életedet, es mindig boldog vagyok, ha vidám posztokat látok tőled. Most ez megint egy nehéz időszak neked, el sem tudom képzelni, mit élhetsz át, de ahogy tudok, lélekben és gondolatban próbálok neked segíteni! 22 éves lány vagyok, nem sokkal vagyok fiatalabb nálad, de hatalmas példakép vagy nekem! Kifejezni nem tudom, mennyire motiváló az akaraterőd, bátorságod, vidámságod, az élethez való hozzállásod. Szorítok neked nagyon!

    VálaszTörlés