2015. december 14., hétfő

Folytatódik a felépülés!

   Elég kemény nap volt ma neki, félve várta mikor esik végre túl a centrál véna szúrásán.
Végül az orvosok a mellkasba szúrták neki, véna híján altatás és bódítás nélkül.

   Nagyon tudatosan fókuszál arra, hogy várjuk idekint és hősiesen tűri ezeket a napokat.
Segített ma neki pszichológus, hogy feldolgozza az elmúlt napok dolgait, majd megtisztelte látogatásával és egy kis meglepetéssel egy doktornő (a Tüdőklinikáról) és a mentős aki kivitt Bécsbe nem is egyszer és akit ma már Anna és a család barátunkként fogad.)
Végül Kiss Tamás olimpikon barátunk is jelezte a blog facebook oldalán található poszttal a Kékes tetejéről, hogy gondol rá.
   Sokaknak ezek apróságnak tűnnek, de ha az ember átmegy egy ilyen műtéten...
főleg ha másfél év alatt a harmadik hosszú felépülést igénylő életmentő műtétről beszélünk, akkor talán mindenki megérti, hogy napi 22 óra ingerszegény környezet után ezek a dolgok sok erőt adnak.

Köszönjük mindenkinek aki ezen nehéz időkben mellette, mellettünk, a család mellett van!

   Sikerült végre ma már egy pár falat levest is letuszkolni.
Reméljük egy jó nagyot fog aludni és holnap ismét egy fokkal erősebb lesz!
:)


2 megjegyzés:

  1. Napról napra várjuk és olvassuk Anna bejegyzéseit, történeteit. Együtt szorítunk a felépülésért, imádkozunk, hogy minden nap egyre erősebb lehessen! Most azonban arra gondolok, hogy Fefének - és persze a család többi tagjának, Marikáéknak - is kijár a biztatás! Szülőként tudjuk, hogy hiába érezzük azt, hogy mindent megteszünk a gyerekekért, amikor Ő ott fekszik tehetetlenül és fájdalmaktól aléltan, akkor bizony nekünk is jól esik egy nagy ölelés és egy "Minden rendben lesz!" ígéret... - bárki is mondja, elhisszük! Ezért kedves Fefe, Neked (is) kívánok sok-sok erőt, szeretetet és kitartást! Veletek vagyunk minden nap! Sokat gondolunk Rátok!

    VálaszTörlés
  2. 2% -os ésszerű kamatlábbal nyújt hitelt vállalkozásoknak és magánszemélyeknek. E-mail: (christywalton355@gmail.com), ha érdekli a hitelkínálat.

    VálaszTörlés