2015. december 15., kedd

Intenzív vége, normál osztályra kerültünk :)

    Tegnap még nem is mertünk ilyet remélni, de úgy döntöttek az orvosok, hogy Anna ma normál osztályra kerülhetett.
Ez nagyon jó hír, így mostmár nemcsak testileg, de lelkileg is kezdődhet a felépülés. Elég megviselő volt az utóbbi pár hét, de a nehezén túl vagyunk.
Holnap lesz az első tükrözés itt Magyarországon, de azt már olyan orvosok végzik akik korábban is kezelték Annát.    Azt üzeni, hogy nagyon kitart, megfog erősödni és ma estére megkérte a nővérét, hogy 'kergesse' a húslevessel. A gyomra is kezd javulni. Ma már az előzőnapokhoz képest többet sikerült enni, többet is tudtunk mellette lenni.
   Szerencsére tudtak olyan szobát biztosítani, hogy a család az éjszakákat vele töltse, így megkönnyítve kezdetben a mindennapokat és gyorsítva a megerősödést.

   Anna személyes kérése, hogy bár nagyon vágyik a társaságra, barátokra, de egyelőre még elég gyenge és nagyon fárasztó a kapcsolattartás telefonon is.
A blogra is ezért nem ír, minden hozzászólást elolvas, de még fárasztó a koncentráció, ezért reagálni, visszaírni majd csak később fog. (A blognak írt privát üzeneteket is majd egyszer Ő fogja kezelni.)

  Sok mindenkiről kérdez, hiányzik neki, de megkérünk mindenkit, hogy Anna felépülése érdekében még legyetek türelemmel a látogatásokat és a telefonálásokat illetőleg.

  (Azoknak akik nem tudnak róla, személy szerint magam is egyelőre távolságot kell tartsak, mivel az én 'beteg' tüdőm is veszélyforrás lehet, így Anna az osztályról Győrbe a szülői házba fog visszamenni tovább erősödni.)
Megkérek mindenkit, hogy ti is legyetek türelmesek mint mi Annával. Mindennek eljön a maga ideje és már nagyon várja a találkozásokat, amikor majd megerősödve a történteket személyesen is el tudja mesélni. :)

Ma végre őszinte teljes értékű mosoly is visszakerült, küldött néhány képet, magáról és a tegnap szúrt centrálról. Csak így tovább, sínen vagyunk! :)
Hosszú idő után talán először újra nyugodtabban alszik a család is. :)


  



7 megjegyzés:

  1. Sok sok puszi vigyázz magadra es erősödj :)

    VálaszTörlés
  2. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. 2% -os ésszerű kamatlábbal nyújt hitelt vállalkozásoknak és magánszemélyeknek. E-mail: (christywalton355@gmail.com), ha érdekli a hitelkínálat.

    VálaszTörlés
  5. Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szeretnék beszélni Isten jóságáról az életemben, miután sok hónapos próbálkozásom volt az interneten kölcsönhöz jutni és átverés volt, tehát kétségbeesetten vágyam online hitelt egy legitim hitelezőtől, majd egy Zoe nevű barátom megjegyzését látom, amely arról tanúskodik, hogy ez a legális kölcsönadó cég gyorsan és egyszerűen, stressz nélkül megkapta kölcsönét, ezért bemutatta egy Dante Paola nevű ember, aki a Dante Cooperative Help céget ellenőrzi, ezért kértem kölcsönösszeget (66 000,00 euró) alacsony 2% -os kamatlábbal, tehát a kölcsönt jóváhagyták és letétbe helyezték a bankszámlámra, azaz hogyan sikerült hitelt szerezni az üzleti vállalkozásom indításához és a számlák kifizetéséhez, ezért azt tanácsolom mindenkinek, aki érdekli a hitel gyors és egyszerű megszerzése, kérjük, vegye fel velük a kapcsolatot e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com , a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

    Köszönöm, mikor elolvastat életem legnagyobb bizonyságát.

    Hanga

    VálaszTörlés
  6. Üdv mindenkinek,

    A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, a világ és az egyetemi hitelről tesz tanúbizonyságot (United. Credit411@gmail. com A ) hitel a legjobb megbízható, megbízható hitelező cégtől 1% kamattal. Ma hitelre van szüksége, mindenféle kölcsönt kínálnak, úgy gondolja, hogy a united.credit411@gmail.com (UC credit) nem ad fedezetet.
    Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés